Officiellt RallyX Supercar Lites-test i Strängnäs den 22 oktober – anmäl dig nu! 

Supercar Lites-klassen gjorde succé i svensk rallycross under 2014 med ett starkt och namnkunnigt startfält. Finalen avgjordes inför 15 000 åskådare på Solvalla och Kevin Hansen fick ta klivet högst upp på pallen. Duellen mellan de båda Kevin, Hansen och Eriksson, är en klassiker redan nu – två svenska rallycrosstjärnor föddes och bakom dem bjöd ett gäng intressanta förare på ännu mer underhållning: rallyföraren Patrik Flodin som hade sadlat om till i år, STCC-föraren Richard Göransson som dubblerade i Lites och STCC, förre mästaren i V8 Thunder Cars, Tobias Brink och skåningen Linus Leise som tagit steget upp från Super Nationell 2400.

Nu är det dags att blicka fram mot nästa säsong – den 22 oktober arrangerar Olsbergs MSE ett Supercar Lites-test i Strängnäs. Kevin Hansen och årets mästare i RallyX Supercar, Sebastian Eriksson är på plats för att coacha de som vill prova på.

Vill du vara med på testet? Skicka en presentation samt CV till info@omse.se och berätta om dina framtidsplaner inom motorsporten och du har chans att bli uttagen till testet.