2xEriksson i RallyX Supercar 2015  

Olsbergs MSE mönstrar ungt och svenskt inför Supercar-säsongen i RallyX. Teamet har anmält regerande mästaren Sebastian Erikson och fjolårets SuperCar Lites-vinnare i VM, Kevin Eriksson

Sebastian Eriksson från Sunnemo i Värmland kommer vara ett hett villebråd när han ska försvara sin titel från 2014. En av utmanarna blir teamkompisen, talangen Kevin Eriksson från Ösmo. Kevin, som är son till teamchefen Andréas Eriksson, imponerade stort under fjolåret. Jämte Lites-titeln i VM blev han bland annat tvåa i samma klass i RallyX. Som avslutning på säsongen Supercar-debuterade han under i VM-finalen i Argentina och tog sig hela vägen upp på pallen..

Att ta steget till Supercar inför den här säsongen blev det naturliga klivet i karriären för Eriksson efter hans två år i Lites-klassen.
-Det är ett läroår men jag ska försöka utmana de med mer Supercar erfarenhet, säger Kevin Eriksson inför uppgiften som väntar.

Under vintern har både Sebastian och Kevin jobbat med att bygga och renovera Supercar-Lites bilar för serier i Sverige, USA och i Australien. Detta har svetsat ihop teamet ytterligare en dimension.