Kom och se RallyX On Ice avslutningen i Åre!

På fredag smäller det! RallyX On Ice kommer till Åre och bjuder på en motorfest utöver det vanliga – dessutom med fri entré för hela familjen! Vi kör igång vid 13:00 och första start går 14:00. På plats har vi även Carl von Fluck som står för musiken och ser till att hålla dig varm hela dagen!

Vi ses på Åresjön utanför Holiday Club den 11e mars – varmt välkomna!

—-

This Friday – RallyX On Ice comes to Åre and offers a rallycross experience out of the ordinary – with free admission for the whole family! The event starts at 1pm and the first start is estimated at 2pm. To give you the best possible experience – the swedish DJ Carl von Fluck will play music that’ll keep you warm all day!

See you at Lake Åre outside Holiday Club on March 11th – welcome!