Haug satsar på RallyX Nordic i talangklassen

25-åringen Glenn Haug ifrån Eidsvoll i Norge debuterade i Supercar Lites under vinterns RallyX On Ice. Norrmannen fick mersmak och satsar nu på full säsong i RallyX Nordic 2017.
Vi går all in från första tävlingen och tar säsongen därifrån, säger Haug inför premiären i Grenland den 22 april.

Haug, som har tidigare erfarenhet av folkrace och rallycross i Super 1600-klassen, tar nu ett nytt kliv i karriären. Jämte full säsong i RallyX Nordic är planen också samtliga deltävlingar i internationella RX2. Allt för att få mer körträning och tid i bilen under säsongen. Att det blev just RallyX är ett planerat steg för att snabbt lära sig klassen.
RallyX Nordic är en väldigt spännande och bra serie. Vi behöver lära oss så mycket som möjligt för rimliga pengar och få mycket tid i bilen direkt. Vi hoppas komma så bra förbereda som möjligt när säsongen startar och då blir det all-in från början, berättar Haug.

RallyX Nordic 2017 består av fem deltävlingar för talangklassen Supercar Lites. Premiären sker i Norge den 22 april på Grenland Motorsportsenter och finalen kör i Strängnäs i slutet av september. Tävlingarna sänds live i Sveriges Television samt i SVT Play.