Lites-trio tog finalplats i RX2

Glenn Haug, Simon Olofsson och William Nilsson. Det var trion ifrån RallyX Nordic som skördade största framgångar när internationella RX2-seriens premiär avgjordes i Belgiska Mettet.

Bäst gick det för Norrmannen Glenn Haug som slutade fyra i finalen. Simon Olofsson slutade till sist som femma efter en punktering i ledning av finalen. William Nilsson slutade som sexa i finalen efter tekniska problem, men var trots detta nöjd med RX2-debuten.
– Det var en hyfsat bra debut för min del och i det stora hela är jag nöjd med min insats. Såklart vill man alltid komma på pallen, men det är mitt första år i RX2 och jag kan inte vara snabbast från start. Trots att banan är helt ny för mig har jag haft bra fart, säger Nilsson.

 

RallyX Nordic-förarna i RX2

Finalplacering

4: Glenn Haug

5: Simon Olofsson

6: William Nilsson