Teamchefen Hedström och hans mannar siktar uppåt

Peter Hedström och Hedström Motorsport satsade stort inför säsongen och anmälde fyra bilar i RallyX Nordic. Nu är förarna äntligen varma i kläderna och teamet har påbörjat utvecklingen inför säsongens andra halva.

Teamchefen Peter Hedström summerar första delen av säsongen som lyckad men med mer att hämta inför avslutningen.
– För teamets del är vi nöjda med att ha haft två bilar i final i varje deltävling såhär långt. Nu, när vi dessutom hunnit med en del tester inför Danmark, så känns det som att vi kan ta ytterligare ett steg uppåt i hierarkin, säger Hedström.

Norrmannen Alexander Hvaal är teambäst med en tredjeplats i mästerskapet. Han har teamchefen Hedström precis bakom sig i tabellen. Supercar-rookien Joachim Hvaal återfinns på sjundeplats och Christer Dalmans på en nionde.

Under sommaren har teamet arbetat flitigt och efter EM-deltävlingen i Höljes har Hedströms mannar kraftsamlat inför mästerskapsavslutningen. Hedström laddar bland annat upp med att köra klassiska Finnskogafestivalen i folkrace för att få bort lite rattrost innan RallyX Nordic kommer till Danmark om en vecka.