EM-stjärna på segerjakt återvänder till RallyX Nordic

EM-stjärnan Robin Larsson återvänder till RallyX Nordic. Han kommer till start på Kinnekulle Ring den 9 september. 25-åringen från Svenljunga är revanschsugen och törstar efter en seger i Götene.

Larsson och familjeteamet Larsson-Jernberg Motorsport kommer med en motig helg i ryggen – EM-äventyret i Frankrike. En bestraffning i ett av kvalheaten gjorde att teamet missade semifinal och fick vända hem till Sverige igen med ett stort revanschsug. Att återvända till Kinnekulle Ring, banan där Robin gjorde sin debut i Supercar-klassen, är dessutom extra speciellt för 25-åringen.
– Det är alltid kul att köra på hemmaplan och fightas med bekanta ansikten. De flesta av toppförarna i RallyX Nordic är samma gubbar jag fightas med i EM så det är väl lika bra att visa vem som bestämmer nu till helgen, säger Larsson inför RallyX Nordics näst sista deltävling 2017.

Säsongen hittills är något som Larsson helst vill glömma. Stunder av ljus har ofta avbrutits av mörker och stolpe ut, något som Larsson hänvisar till bristen av körning under säsongen.
– Farten har stundtals varit riktigt bra, men vi kör ärligt talat alldeles för sällan nuförtiden, så då passar detta inhoppet perfekt just nu.

Robin Larsson får hårt motstånd till helgen där serieledaren Thomas Bryntesson kommer med god form efter helgens seger i EM. Bryntesson utmanas närmast i toppen av unge Oliver Solberg som kommer med revansch i blicken efter tekniska problem senast i Danmark.