Huvudpartners
Circle K
Åbro
Partners
Lagardére Sports

Lagardère Sports är en helhetsleverantör inom sportevenemang, sponsor- och hospitalityrättigheter för en rad olika idrottsklubbar i Sverige och internationellt. I Sverige representerar Lagardère Sports sedan tidigare AIK Fotboll, Halmstad BK, Helsingborgs IF och MODO Hockey. Högprofilerade evenemang är bland andra if Stockholm Open, Skistar Swedish Open, Nordea Masters och Vattenfall World Triathlon Stockholm. Sedan januari i år är Lagardère Sports även driftoperatör av Friends Arena.

Lagardère Sports, tidigare IEC in Sports, och Scandinavian Touring Car Championship, STCC, har tecknat ett 10-årigt avtal kring sponsorrättigheter. Avtalet innebär att Lagardère Sports ska sköta alla sponsor- och hospitalityrättigheter för STCC:s samtliga verksamheter i Norden.

Kungliga Automobil Klubben

Kungliga Automobil Klubben är Klubben där man kombinerar sitt bilintresse med trevlig social samvaro. KAK, grundat år 1903, är idag en rikstäckande allmännyttig ideell förening med främsta syfte att främja en sund utveckling av den svenska bilismen.

Svensk Bilsport

Svenska Bilsportförbundet främjar och organiserar bilsporten i Sverige. Förbundet och bilsporten erbjuder människor i alla åldrar personlig utveckling. Verksamheten genomsyras av glädje, gemenskap, delaktighet och miljövänlighet. Bilsporten engagerar den ideellt arbetande funktionären lika mycket som den elitsatsande världsstjärnan.

Sponsorer
Veidec

VEIDEC AB är en ledande tillverkare av kemtekniska produkter för service, reparation och underhåll. För närvarande finns Veidec representerade i 11 länder och marknadsför oss direkt mot professionella slutkunder inom främst teknik-, process-, industri-, service-, reparation- och verkstadsföretag.

Avon Cooper
CSR
Project Playground

Vi förändrar världen tillsammans med Project Playground!
Project Playground är en ideell organisation grundad 2010, som verkar för att förbättra barn och ungas möjligheter i livet genom organiserad aktivitet, sport och social verksamhet med fokus på individen. Project Playgrounds verksamhet bedrivs i Sydafrikas kåkstäder sedan 2010 och i Sverige för ensamkommande ungdomar sedan 2016.

Officiella Leverantörer
Whispr Group

Whispr Group (tidigare Mediapilot) är ledande inom medianalysbranschen. Företaget levererar STCC:s medierapporter.

Garmin
Honda
Whispr Group
Swecon
Swecon Anläggningsmaskiner AB är rikstäckande återförsäljare av Volvo Construction Equipment. Vi förser STCC med maskiner för banunderhåll under säsongen. Med 450 anställda och 41 serviceplatser i landet erbjuder Swecon ett komplett sortiment av anläggningsmaskiner, utrustning, reservdelar, service, e-handel och support.
Screenbolaget

Screenbolaget är en av Sveriges ledande leverantörer av profilreklam och actionmarketingprodukter. Företaget etablerades i slutet av 70-talet och har idag 61 anställda.