Title Sponsor
Cooper Tires
Main partners
Mabi Truck Rental

Mabi Truck Rental är en rikstäckande tjänst av lastbilsuthyrning. Perfekt när man vid kort varsel är i behov av att utöka vagnparken vid ökad efterfrågan eller vid oförutsägbara situationer.

I vårt samarbete med Mercedes-Benz erbjuder Mabi Truck Rental en komplett lastbilslösning med en av landets mest moderna och flexibla vagnpark.

Vi erbjuder bland annat:

  • Distributionsfordon för godstransport i bur eller på pall.
  • Kyl och frysbilar för bästa transport av värmekänsligt gods.
  • Anläggningsfordon för de tyngsta ändamålen.
  • Dragbilar för ökad flexibilitet.

Varmt välkomna till Mabi Truck Rental

Sponsors
Thoréns i Kil

Vårt mål är att leverera bättre kvalitét snabbare och till bättre pris än alla andra på Svensk marknad. Och oftast håller vi detta.

Vi är firman som tillverkar och säljer direkt till dig som använder redskapen. Vårt mål är att alltid göra vårt yttersta för att du som kund ska känna vi är en trygg leverantör.

Vi har lång samlad erfarenhet av entreprenadbranschen, och vi har ett brinnande intresse för bra redskap.

Veidec

VEIDEC AB är en ledande tillverkare av kemtekniska produkter för service, reparation och underhåll. För närvarande finns Veidec representerade i 11 länder och marknadsför oss direkt mot professionella slutkunder inom främst teknik-, process-, industri-, service-, reparation- och verkstadsföretag.

Partners
Svensk Bilsport

Svenska Bilsportförbundet främjar och organiserar bilsporten i Sverige. Förbundet och bilsporten erbjuder människor i alla åldrar personlig utveckling. Verksamheten genomsyras av glädje, gemenskap, delaktighet och miljövänlighet. Bilsporten engagerar den ideellt arbetande funktionären lika mycket som den elitsatsande världsstjärnan.